Pitypang csoport

Ovi pittypang   

       Óvodapedagógusok: Nagyné Szekeres Márta

                                      Világi Judit

        Dajka néni: Némethné Jagadics Andrea

Csoportunkba 24 kisgyermek jár 2019 szeptemberétől /9 fiú, 15 lány/, ahol új kis pajtásokkal ismerkedhetünk meg. Barátságos csoportszobánkban minden nap játszunk, de az óvó nénik rengeteg érdekességgel lepnek meg minket. Játékos feladatokat hoznak nekünk, amiben megmutathatjuk, milyen ügyesek vagyunk és mennyire várjuk az iskolát.

Minden nap sokat mozgunk, hol a tornaszobában, hol az udvaron. Van, amikor zenét is kapcsol az óvó néni és arra tornázunk vagy táncolunk. A mi kedvencünk az udvar, mert nagyon szeretünk hintázni és rollerezni.

Egyre ügyesebbek vagyunk az étkezéseknél is. Minden asztalnál vannak naposok, akik ebéd előtt felveszik a pitypangos kötényeket és megterítenek. Kanalat, villát és már lassan kést is fogunk használni! Nagyon izgulunk! Magunknak szedhetünk a leveses tálból és a vizet is mi önthetjük a poharunkba.

Nagyon szeretünk világot látni. Sokat kirándulunk, minden évszakra jut egy nagyobb túra. Még hangversenyre és színházba is járunk, ahol igazi színészekkel találkozunk, mindig nekünk jut a legjobb hely!

DSC00062