Pitypang csoport

Ovi pittypang   

       Óvodapedagógusok: Nagyné Szekeres Márta

                                      Világi Judit

        Dajka néni: Némethné Jagadics Andrea

Gyermekeink 4-5 évesek, megkezdték óvodai életük harmadik évét a Mézeskalács Óvoda Pitypang csoportjában. Közösségünk 24 fővel indította az idei tanévet, egy kis fiútól búcsúztunk a tavalyi év során.

A nyári szünet után a tanévkezdés nem megy mindenkinek zökkenőmentesen, de kedves szavakkal, ölelő karokkal igyekszünk elvarázsolni a szomorkodókat.  Új szerepben is meg mutatkozhatnak, hiszen egy-két lurkónak a testvére is beköszönt már az óvodába vagy a szomszédos bölcsődébe. A nagy testvérek megmutathatják, a legjobb búvóhelyeket az udvaron vagy éppen kisegíthetik őket az óvoda folyosóin.

A gyerekeknek a csoportszoba már ismerős, boldogan vették ismét birtokba és elevenítik meg élményeiket. A tornatermet ebben az évben is használjuk, a gyerekek nagy örömére. A sok hely közül a só szoba is kedvelt. Itt akár Meseországba is elutazhatunk, ahol a gyerekek varázslatos helyszíneket képzelhetnek el. Barkácsolás közben a mondókák, versek dalok és énekes játékok is helyet kapnak a repertoárban.

Az udvaron pedig kipróbálhatják a ’lógós’ szobát, ahol kényelmes függőágyak, létrák, kötelek és színes labdák várják őket.

Nagy szeretettel várjuk a Pitypang csoportos óvodásokat, hogy együtt további kalandokat éljünk át!

44032277_276950202950173_6942273631313461248_n