Boglárka csoport

Ovi boglárka       

          Óvodapedagógusok: Molnár-Puter Hanna

                                          Bériné Aradi Borbála

           Dajka néni: Lakatos Ildikó

„Mi vagyunk a nagycsoportos Boglárkások!” hangzott el csatakiáltásunk szeptember első hétfőjén, közös kézfogással, körben ülve a szőnyegen.

Bizony, így van, s tudjuk, hogy ez a kiváltságunk erre az évre szólóan több kötelességet is magában foglal: vigyázunk a kisebbekre, igyekszünk jó példát mutatni viselkedésünkkel, s egyben méltók lenni az iskolába készülő „nagyok” címéhez is. Ennek előnyeit élvezve sok programot is tervezünk: győri bábszínházi és hangversenyi előadások, tűzoltóság, erdei iskola, múzeumpedagógiai látogatások, szereplések élményei várnak ránk.

Közösségünk nagy része már negyedik éve Boglárka csoportos, s szeretetteljes nyitottsággal fogadja be közössége új tagjait, akár gyermekről, akár felnőttről legyen szó. 

Idei létszámunk 25 fő (18 lány, 7 fiú), de a nemek aránya tevékenységeink sokrétűségét nem korlátozza: minél több közvetlen tapasztalatszerzéssel barkácsolunk, gyurmázunk, csalamádét készítünk, süteményt sütünk, mesét dramatizálunk, védjük a természetet, óvjuk környezetünket.

Kreativitásunk kibontakoztatásával, sok játékos mozgással, mesével, örömteli várakozással

DSC08284